Om mig

Proventic er en startup grundlagt af Zendesk ekspert Carsten Falborg, som var blandt de første herhjemme til at forhandle Zendesk i Danmark. Proventic er fysisk placeret centralt i Odense og hjælper virksomheder i hele landet med at optimere deres kundeservice og skabe gode relationer til deres kunder.

Klar kommunikation

Jeg har, før jeg beskæftigede mig med Zendesk, altid været i en kundeservice eller IT-funktion. Min styrke er, at jeg nemt kan sætte mig i kundens sted og forstå, hvad kunden ønsker. Jeg kan dermed relativt hurtigt omsætte de ønsker til det rent tekniske setup. Min indsigt og ekspertise på området hjælper din virksomhed til at få den mest optimale løsning.

Carsten Falborg CEO | Proventic

Kontakt mig og hør mere

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

10 års erfaring med Zendesk

Jeg har gennem de seneste 10 år beskæftiget mig med Zendesk og har været forhandler i ca. 6 år. Uanset om din virksomhed er lille eller stor, om du kender Zendesk eller ej – så er jeg her for hjælpe dig med at give en endnu bedre kundeservice til dine kunder!

Alt inden for Zendesk

Som Zendesk ekspert implementerer jeg Zendesk, hjælper dig med licenser, support til Zendesk og custom udvikling. Systemet udvikler sig kontant med nye produkter, muligheder og fremgangsmåder. Jeg kan gennemgå dit setup og vurdere eventuelle muligheder ud fra, hvordan I bruger Zendesk i dag. Som Zendesk forhandler er jeg altid up-to-date med, hvad Zendesk kan, og jeg tilbyder mine ydelser til en yderst konkurrencedygtig pris.

Hvis du har Zendesk i forvejen, optimerer jeg din løsning, så din investering i kundeservice bliver endnu bedre. Kontakt mig og få et gratis servicetjek af din Zendesk løsning her.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os

This site is registered on wpml.org as a development site.